Wednesday, February 26, 2014

Ne, mes pakuojame tik į maišelius ,


Šiame įraše, pasitelkiant kiek literatūrinę formą, bet remiantis griežtai vien tikrovėje nutikusiais dalykais, aptariame, kodėl viena draugų kompanija ketvirtadienį countertop refrigerated display case vakare liko be Halloween o pyrago. Toliau paaiškėja, kodėl ši Vilniaus senamiesčio kepykla nėra tinkama paprastiems vaikams.
Stiklinėje vitrinoje kaip visada puikavosi širdį sąlinantys vaizdai daržovėmis ir lašiša kimšti pyragai, tikrieji medaus tortai, šaltalankiais pagardintas Napoleonas, keptas countertop refrigerated display case tinginys. Šalia – ir vėl tortai, o paskui dar ir pyragai. Toliau pinti, sviestinių countertop refrigerated display case raguolių pilni krepšiai. Mano nuomone, čia galima rasti bene geriausių Vilniuje skanumynų.
Šiandien yra metai ir penki mėnesiai kai esu mama. O taip pat šiandien yra Halloween as. Gyvenime nesu tokios dienos šventusi, bet kai vyras iškeliauja į seniai planuotą susitikimą su draugais, countertop refrigerated display case o bičiulė, tokia pati mama, kviečia countertop refrigerated display case vakaroti išpjausčiusi moliūgą, išvirusi to moliūgo sriubą ir gražiausiai sudėliojusi virtų morkų sveikuolišką-halloweenišką užkandį vaikams, suprantu, kad laukiniam vakarėliui iki 20 valandos, šios kepyklos pyragas suteiks ypatingo šėlsmo toną.
Čia ne maskarponės, bet grietinėlės su jogurtu ir šviežiomis countertop refrigerated display case braškėmis pyragas , – atsako pardavėja ir pratęsia: Kaina pagal svorį, kilogramas 40 litų. Ar jūs tikrai pirksite? Jis toks minkštas, kad sunkoka pasvėrus vėl dėti atgal .
Tikrai, pyrago puselė atrodo šviežia, pajudinta dreba ir rasoja. Čia aš apsisprendžiu skirti 20 litų. Pardavėja tikina, kad gabalas kaip tik tiek kainuoja ir jau pakelia sverti… bet čia aš lepteliu, kad tikiuosi juos turint dėžutę supakuoti pyragą. Pasitaisau sūnų, tupintį ant vienos rankos ir kresteliu kuprinę, aiškumo dėlei. Grietinėlė ir braškės klesteli atgal į vitriną.
Ne, mes pakuojame tik į maišelius , – atsako man pardavėja. Tylomis vertinu kreminio gražuolio pyrago išlikimo šansus kuprinėje. Kol galvoju, pastatau sūnų ant kojų, sunku visgi, o ir jam šilta, nurengiu (prakeiktas spalio minusas!). Jis it magnetas prilimpa prie vitrinos: kažkur tarp karamelinio tinginio ir neatpažintos šokoladinės fantazijos. Aš bandau rasti saldumyną, tinkanti trims mažamečiams ir keturiems suaugusiems. Gal šis varškės su uogiene tiktų? countertop refrigerated display case , – nepraranda vilties pardavėja. countertop refrigerated display case
Oi, labai net gi tiktų , – palengvėja ir man. Bet ir šis į maišelį pakuojamas pyragas pralaimi mano kuprinės naudai. Žinote, man kažko tokio, kad nesusilaužytų jūsų maišelyje, aš matote, vaiką ant rankų nešu, eiti toloka, countertop refrigerated display case o čia tik kuprinė (skirta countertop refrigerated display case kompiuteriui, ne pyragams) , – jau atsiprašinėju aš, bet atkakliai nesižeminu iki sveikuoliškų sausainių.
Ir tada man paaiškėja, kad dėžučių savikaina didelė, o žmonės nesutinka countertop refrigerated display case mokėti už tarą. Aš būčiau linkusi ginčytis, kad tokiai senamiestyje gerą vardą ir tinkamą reputaciją turinčiai kepyklai vertėtų turėti dėžučių, bent jau tortams. Bet suprantu, kad pardavėja kažkodėl nepasiūlys, kaip kitaip galėčiau nesutrindama kepinių juos susipakuoti. Taigi, nusprendžiu, nėra ko burną aušinti.
Kai vietoje pyrago, su draugais gurkšnojame puikų sicilietišką vyną, pirktą Mineralinių vandenų krautuvėje šalia filharmonijos (guodžianti alternatyva), o vaikai siaučia pilnomis burnomis virtų morkų, bičiulis sako, kad nenorėtų gyventi valstybėje, kurioje gausu gražių-ir-gerai-išauklėtų mergaičių, niekada nepalikusių delniukų atspaudų ant kepyklų vitrinų su pyragais. O aš galvoju, countertop refrigerated display case kad galiu gi sviestinius raguolius ir iš Thierry pirkti.
Ernesta · 2013-01-20 - 2:54 am ·
As taip pat turiu blogos patirties su sita kepyklele. Nors produkcija ir skani kokybiska, itin prastas aptarnavimas, sutinku 200%. Kai as nescia uzsukdavau nusipirkti gabaleli pyrago, koki beissirinkdavau, ta klaiki pardaveja visuomet sakydavo, countertop refrigerated display case kad sito ji negali atpjauti, kitas uzsakytas countertop refrigerated display case (bet kazkodel vitrinoje isdetas…), ir visa pikta iseidavau be pyrago, nes jos siulomo likucio is principo nenoredavau pirkti. Bandziau rasyti komentara countertop refrigerated display case ju puslapyje fb, bet jokio atsakymo niekada nesulaukiau. Thiery tikrai geriau!
Perskaitę Jūsų, mylimi klientai, komentarus, mes pakeitėme aptarnaujantį personalą. Mes visada gerbiame Jūsų nuomonę, bet dirbdami gamyboje patys, ne visada turime galimybę ją išgirsti. Tikrai labai atsiprašome už patirtus nemalonumus ir tikimės, jog grįšite..
Siandien 13 val. musu seimynai su dviem vaikuciais uzsukus pirma karta paragauti kepykleles kepiniu buvo piktu tonu pareiksta, kad nera svariu indu ir kepyklelej paprastai perkama issinesimui… Patys pasiulem countertop refrigerated display case pyragelius pateikti ant popieriniu countertop refrigerated display case maiseliu, taciau pardaveja liko labai nemandagi, o mes buvom priversti jaustis kaltais, kad aplamai nusprendem uzkandziauti sioje kepyklelej…
Jezau, negi taip sunku sutvardyti savo snarglį, countertop refrigerated display case kad jis kiauliuotais pirštais nenutaukuotų vitrinų. Juk kažkam reikės jas valyti. jeigu snarglius nemoka/nesugeba viešoj countertop refrigerated display case vietoj kultūringai elgtis – palikit uždarytą garaže. Arba aukl

No comments:

Post a Comment