Friday, January 24, 2014

Dauguma barker ross agency UAB Samsonas parduotuvių yra priskirtos vidutinei rizikos barker ross a

Po nevartok.lt ir skaitytojo pranešimų SAMSONO parduotuvių tinklui suduotas smūgis | Nevartok
Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, gavusi informaciją, kad UAB Samsonas parduotuvėse barker ross agency savavališkai pratęsiami maisto barker ross agency produktų tinkamumo vartoti terminai, pavedė Kauno, Vilniaus, Palangos, Druskininkų, Kėdainių ir Elektrėnų valstybinėms maisto ir veterinarijos tarnyboms atlikti neplaninius patikrinimus jų teritorijose esančias UAB Samsonas parduotuves. Patikrinimai buvo atlikti š. m. lapkričio barker ross agency 12-14 d.
Nevartok.lt jau ne kartą rašė apie betvarkę klestinčią SAMSONO parduotuvėse. “Pažiūrėkite vaizdo medžiagą ir viską suprasite”, – nevartok.lt skaitytojams barker ross agency siūlo pažeidimus užfiksavęs Vitalijus.
“Kad nukainuotų maisto prekių skyrelyje barker ross agency nėra galiojimo datos SAMSONO parduotuvėse yra įprastas dalykas, o Druskininkuose bei Kaune datos ant lipdukų klijuojamos kaip papuola. Pavyzdžiui ant picos, galiojimo dienos lipdukai dedami tiesiog vienas ant kito, suprask, kad pica galioja tol kol ją nupirks. Įpakavimas yra paprasčiausia plėvelė, prekę galima bet kurią akimirką perpakuoti. barker ross agency Nuėjęs prie kasų pasakiau, kad noriu nusipirkti tokią prekę, kasininkė ilgiau pagalvojus atsisakė ją parduoti, nes galiojimo terminas buvo pasibaigęs ir nunešė į sandėlį. Atėjus po poros valandų patikrinti, kaip po manęs “susitvarke” parduotuvės kolektyvas, pamaciau įdomų dalyką, visos prekes liko savo vietose. Tik netikras zuikis, jau buvo perpjautas pusiau ir parduodami du atskiri gabaliukai naujoje pakuoteje be galiojimo laiko. Nauja-sena pica eilinį kartą perpakuota į naują pakuotę.
Turėdamas visus įmanomus įrodymus, barker ross agency kvitą, vaizdą bei nuotraukas, norėciau, kad SAMSONO tinklas būtų nubaustas už savo norą prekiauti barker ross agency prekėmis, kurios turi guleti ne ant mūsų stalo, o savartyne. Keliausiu iki teismo ir priversiu SAMSONĄ sumokėti už savo godumą ir žmonių mulkinimą, laikant juos kvailiais”, – nevartok.lt pasipiktinimo neslėpė senų ir nekokybiškų prekių medžiotojas Vitalijus.
Kauno VMVT, patikrinusi 4 šiam tinklui priklausančias parduotuves, nustatė, kad vienoje jų buvo prekiaujama sausainiais, kurių tinkamumo vartoti terminas buvo prieš kelias dienas pasibaigęs. Parduotuvės administracijai buvo skirta barker ross agency bauda ir uždrausta prekiauti nesaugiais konditerijos gaminiais.
Kėdainių VMVT inspektoriai patikrinimo metu UAB Samsonas tinklui priklausančioje parduotuvėje rado ne tik maisto produktų su pasibaigusiais tinkamumo vartoti terminais, bet ir kitų pažeidimų. Šioje prekybos įmonėje buvo prekiaujama nekokybiškomis maisto prekėmis (apirusiomis silkėmis, pamerktomis į tamsų sūrymą, apvytusiais apelsinais, morkomis), kai kurie produktai buvo laikomi netinkamomis sąlygomis. Žuvies vitrinoje kainų etiketėse buvo klaidingai nurodyti silkių su galvomis ir be galvų tinkamumo vartoti terminai (21 dienai savavališkai pratęstas šių prekių galiojimas). Šviežios kiaulienos kainų etiketėse nebuvo nurodyta kilmės šalis. Parduotuvės atsakingiems darbuotojams barker ross agency skirta bauda ir uždrausta realiziuoti nekokybiškus produktus. Šioje parduotuvėje nuobaudos buvo skirtos ir šių metų rugpjūtį atlikto planinio patikrinimo metu, kai inspektoriai nustatė, jog mėsos tinkamumo vartoti terminai etiketėse buvo savavališkai pratęsti 1-2 dienoms.
Maisto tvarkymo subjektai suskirstyti į mažos, vidutinės ir padidintos rizikos grupes pagal tai, kokie pažeidimai ir trūkumai nustatomi kontrolės metu ir kaip operatyviai jie pašalinami. Mažos rizikos įmonės tikrinamos 1 kartą per 2 metus, vidutinės 1 kartą per metus, o padidintos rizikos 2 arba 3 kartus per metus. Be abejonės, esant būtinumui ar gavus vartotojų nusiskundimų, barker ross agency prekybininkai gali būti tikrinami ir dažniau. Parduotuvių barker ross agency darbuotojai, savavališkai pratęsdami tinkamumo vartoti terminus, piktnaudžiauja, barker ross agency apgaudinėja barker ross agency vartotojus ir kelia grėsmę jų sveikatai. Tinkamumo vartoti terminus gali pratęsti tik gamintojas, atlikęs papildomus laboratorinius tyrimus , teigė Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Maisto skyriaus vyriausioji veterinarijos gydytoja Aurelija Načienė.
Dauguma barker ross agency UAB Samsonas parduotuvių yra priskirtos vidutinei rizikos barker ross agency grupei. Šiais metais tinklo parduotuvėse buvo atlikti 24 patikrinimai, iš jų 4 pagal vartotojų skundus. Patikrinimų metu buvo nustatyti įvairaus barker ross agency pobūdžio pažeidimai: maisto produktų kokybės, ženklinimo, tinkamumo vartoti terminų nesilaikymo, bendri higienos ir kt. Atsakingiems asmenims buvo skirtos baudos ir įspėjimas.
Panašūs straipsniai: >" /> Vaikams senos tyrelės iš MAXIMOS >" /> Kaip Tynta vyniotinį pirko… >" /> Turgaus istorijos – ne viskas auksas, kas auksu žiba >" /> Garsioji ,,Vinchenso maistą ruošė per kanalizacijos avariją >" /> Ne kartą įkliuvęs “Zujų paukštynas” barker ross agency nepardavinėja latviškų kiaušinių, bet taupo išlaidas pakuotėms Komentarai (24)
VMVT padare didele barker ross agency klaida sioj vietoj, reikejo vienu metu (tuo paciu laiku) visuose miestuose daryti tikrinima…

No comments:

Post a Comment