Friday, January 24, 2014

J.McCoskey, kuris neapskundė teismo sprendimo skirti jam mirties bausmę, buvo nuteistas už vienos Hj


© AP/Scanpix
Prieš dipping cake pops įvykdant mirties bausmę D.Kimbrough buvo patiekti du picos griežinėliai, keptas žaliąjį pomidoras, keptas viščiukas, vištų skrandžiai, ledai su šokolado dipping cake pops drožlėmis ir vaisių punšas, o kalinys suvalgė didžiąją dalį šio maisto. Jis nepaskelbė jokio paskutinio pareiškimo, nurodė M.Cash.
J.McCoskey, kuris neapskundė teismo sprendimo skirti jam mirties bausmę, buvo nuteistas už vienos Hjustone gyvenusios poros pagrobimą 1991 metais. 20-metis pagrobtasis vėliau buvo nužudytas, o jo mergina išžaginta.
Florida šiemet įvykdė jau septynias egzekucijas rekordiškai daug nuo 1984 metų, kai buvo įvykdytos aštuonios mirties bausmės. Tą valstiją šiais metais pranoko tik Teksasas, kur J.McCoskey tapo jau 15-uoju žmogumi, kuriam įvykdyta dipping cake pops egzekucija.
Komentavimo taisyklės ir atsakomybė dipping cake pops
Šiokia tokia trumpa ramybė Kijeve penktadienio vėlų vakarą baigėsi - vėl suliepsnojo laužai, degė juoduose dūmuose miestą skandinančios padangos. Pasirodė pranešimai apie susirėmimus su jėgos struktūromis. Valdžiai tarnaujančios dipping cake pops įstaigos praneša apie nušautą milicininką. Opozicija - apie sužeistus protestuotojus.
2014 sausio mėn. 24 d. 18:49
Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius žada performuoti vyriausybę ir suteikti amnestiją sulaikytiems aktyvistams, perduoda svetainės unitan.net korespondentas. Jo teigimu, šalies vadovas tai pasakė dipping cake pops per susitikimą su dvasininkijos atstovais, priklausančiais Cerkvių tarybai.


No comments:

Post a Comment