Saturday, March 1, 2014

Jūs cody barker instagram komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. (


Vokiečių cody barker instagram gatvėj “Senoliai” spėjo atidaryti spurginę, bet lokacijas cody barker instagram prieš pat rudenį pakeitė: spurginė persikėlė į Savičiaus gatvę, o kepyklėlės cody barker instagram pyragai ir keksai – į Vokiečių, spėju, tiesiog dėl didesnės žmonių spūsties. Apie šias reformas dar nebuvom žinoję, todėl pirminio instinkto valdomi, pirma užėjom į Savičiaus gatvėje esančią.
Kai jie atidarė spurginę, prisimenu, užėjau, apžiūrėjau ir išėjau. Įsivaizdavau, jog spurgos cody barker instagram idiliškai yra kepamos cody barker instagram klientui paprašius, todėl jau vitrinoje sudėtos, nežinia, kada keptos, manęs visiškai neviliojo. Ir nebūčiau aš jų niekad ragavus, jei šį kart Mantas cody barker instagram nebūtų vienos pasiėmęs. “Ne taip jau ir blogai”, pagalvojau, eilinį kartą gavusį galimybę atsikąsti iš pačio vidurio. Nėra guminės, pakankamai minkštos, maloniai saldžios, tuščiavidurės ir su vyšniomis. Kada nors grįšiu karamelinės pasiimt.
Pasivaikščiojom cody barker instagram iki Vokiečių gatvės ir užėjom į ten esančią kepyklėlę. Tuščia, tyli, bet svarbiausia, kad pyragų pasirinkimas yra. Daug negalvojęs, Mantas paprašo mažo Napoleono gabaliuko, o aš, besiplėšydama tarp Medaus ir Kokoso-šokolado, apsistoju ties Medaus. cody barker instagram Akivaizdžiai jokio kavos aparato nepamatėm, kainų irgi, be to, tuščioj cody barker instagram kepyklėlėje sėdėt nebuvom nusiteikę, susipakavom cody barker instagram ir išėjom.
Tuo tarpu su Medučiu, tai mano atžvilgiu jie susimovė. Tas želatininis kremas negailestingai viską gadina, o ir nuo graikinių riešutų “ikombinavimo” alpti nesiruošiau. Aš jaučiu, jog jie gerai pataiko su pačiu biskvitu, bet to neužtenka. Sluoksniai turėtų būti plonesni, o kremas labiau įsigeriantis ir jokia želatina perdėm nestingdomas.
Neaišku kaip čia viskas išėjo ir ką dabar galvoti apie kepyklėlę, todėl ten atsidūrėm ir vėl. Šį kart jau ne prie pyragų, cody barker instagram o keksų. Pasirinkimas jų gausesnis, be to, ir kertelė cody barker instagram keliama jiems dažniausiai žemesnė.
Varškės cody barker instagram keksas su obuoliais – labai geras. Varškė kreminė, vientisa ir pagardinta obuoliais. Švelnus, minkštas, gomurį glostantis skonis, bet apačia mums gerokai užkliuvo, mat ji buvo sunkiai įkandama. Su šakute jos atpjauti apskritai neįmanoma, todėl, jai atsiskyrus nuo varškės pagrindo belieka graužti vieną ir “užsivalgyti” likusiu keksu. Tai niekaip tarpusavyje nedera.
Keksas su slyvomis ir raudonuoju vynu mums užvis labiausiai cody barker instagram patiko. Raudonas vynas ten gal kažkur šmėžuoja, bet net ir pritaikę “espresso” praktiką ir burnas skalavę vandeniu – jo nejutom. Užtat pats kepinys minkštos, tvirtos pyrago tekstūros. Su skoniais nepadauginta, todėl slyvos čia griežė pirmu smuiku. Paprasta, bet genialu.
Aguoninis nukeliavo į pabaigą. Paprastas biskvitinis kepinys, galbūt šlakelį “drėgno -guminio” efekto turintis (būna tokių ir nebūtinai cody barker instagram tai visada minusas). Iš nuotraukos matosi, jog tai ne aguonietis ir pilnos burnos aguonų masės galite nesitikėti, bet Kalėdas primena. Kūčiukus primena. cody barker instagram
Konditerija, priklausomai kokią pasirinkti, bet visumoj – skani. Aptarnavimas – gana šaltas ir truputuką prisibijojau sulaukti nemalonios veido išraiškos, kai prašysiu cody barker instagram kelių keksų rūšių po vieną riekelę. Nesulaukiau. Bet kepyklėlių šilumos ten trūksta. Aplinka – šaltoka ir pakuoja viską į maišelius. Dėžučių nerasta. Mano manymu, ateini, susirenki dominančią konditeriją ir išeini, nes perdėm užsibūt ten nesinori.
Jūs cody barker instagram komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. (  Atsijungti  /  Keisti  )
Paskutiniai komentarai Lina on Debut Cafe. Tiramisu. | Spicecoa… on Sweet & Sour Bar. Diana on Franki vyninė. Vyno mėgėja on Franki vyninė. Diana on Soul and Pepper.
%d bloggers like this:

No comments:

Post a Comment