Wednesday, March 5, 2014

Plėšimą tiriantys tyrėjai ieško antro įtariamojo plėšimu, kurio požymiai: apie 20 metų amžiaus, apie


©  Shutterstock nuotr.
Kauno bakery displays apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus tyrėjai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo. Pareigūnams darbą palengvino vieno iš plėšikų žioplumas.
Tyrimo metu nustatyta, kad liepos 27 d. 11.40 val. į juvelyrinių dirbinių parduotuvę lombardą Kaune, Kęstučio g., užėjo du vyriškiai, kurie, grasindami daiktu panašiu į pistoletą, sumušė darbuotoją bakery displays N. A. (gimusį 1967 m.). Kol vyko darbuotojo ir vieno iš įtariamųjų grumtynės, antrasis iš vitrinos surinko juvelyrinius dirbinius (jų kiekis nustatinėjamas). Paskui plėšikai iš parduotuvės lombardo pabėgo.
Įvykio vietoje pareigūnai rado vieno iš įtariamųjų rankinę, kurią jis pametė per grumtynes su parduotuvės lombardo darbuotoju. Rankinėje buvo įtariamojo asmens daiktai: šauktinio liudijimas, darbo ieškančio žmogaus atmintinė, keletas nuotraukų, praneša Kauno policija.
Kratos metu pas jį bute rastos dvi kaukės bakery displays juodos spalvos ir marga su pilkais atspalviais. Vyras prisipažino bakery displays padaręs nusikaltimą, tačiau bendrininko neįvardijo. Rugpjūčio 1 d. teismas jam skyrė kardomąją priemonę bakery displays suėmimą 3 mėnesiams.
Plėšimą tiriantys tyrėjai ieško antro įtariamojo plėšimu, kurio požymiai: apie 20 metų amžiaus, apie 180 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, dėvėjo juodos spalvos sportines kelnes, pilkos spalvos palaidinę su gobtuvu, juodos spalvos kepurę.
Policijos pareigūnai prašo mačiusius įvykį ar galinčius suteikti naudingos tyrimui informacijos, paskambinti tel. (8 37) 30 33 06 arba Kauno m. apylinkės prokuratūros prokurorui A.Klimaševskiui, bakery displays tel. (8 37) 39 44 59.
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
26 metų Bartlomėjus bakery displays M. iš Svidniko miesto Lenkijoje surado lengvą būdą užsidirbti ir dar gauti malonumą. Pasivadinęs skambiu "Tiulpano" vardu jaunasis aferistas interneto pažinčių svetainėse ieškodavo vyresnio amžiaus vienišų moterų.
Ispanijos bakery displays policija sulaikė marokietį, kuris bandė nelegaliai įvežti imigrantą iš Užsachario lagamine į Ispanijos Melilos miestą. Kai 39 metų marokietis įsitempė didelį lagaminą, policijai kilo įtarimas. Policininkai pastebėjo, kad lagaminas įtartinai sunkus.
Šiaulių miesto policijos komisariato bakery displays pareigūnai kovo 4-osios vakare sulaikė sukčių pasiųstą asmenį, kuris iš senolės buvo paėmęs 3900 litų. 26 metų šiaulietis R. S. atsidūrė areštinėje, o moteris atgavo savo santaupas.


No comments:

Post a Comment