Thursday, March 6, 2014

Tai Seimo narys Andrius Palionis, Juozo Palionio labdaros ir paramos fondas, UAB ,,Kautra ir UAB ,,

Skriejanti gerumo paukštė
Naujienos Visi naujausi įrašai Politika Ekonomika Švietimas Kultūra kvitrina.tv VRM informacija Futbolas II lyga Kitos lygos (AAFF, KAFF) PFL Vaikų futbolas Veteranų futbolas Krepšinis LKL, BBL, Eurocup RKL MMKL Mėgėjų lyga LMKL Sportas Orientavimosi sportas Lengvoji atletika Badmintonas Petankė Sklandymas Kitos sporto šakos Laisvalaikis Krašto Vitrina Šalia
Daug gražių žodžių galima išreikšti balsu, mintimis, poelgiais. Tačiau gerumo samprata, manau, gimsta kartu su žmogumi. Jei aplinkiniai dalinasi viskuo, tau niekada nešaus mintis nepaaukoti, neduoti. Tačiau gerumą reikia suprasti ne tik kaip dovanas, aukas.
Visi, dipping cabinet dalinantys gerumą, niekada nesigręžioja atgalios, laukdami dipping cabinet atlygio. Juk šios dovanos reikia ne tik tiems, kurie jos prašo viešai, bet ir tyliai šalia mūsų esantiems. Juk norint būti geru kitam, nebūtina turėti maišus pinigų ir aukoti tūkstantines sumas. Nors gerumas neatsiejamas nuo davimo ir aukojimo, bet yra begalė ir kitų būdų, kai aukojama pagalba, dėmesys, laikas, šypsena, padrąsinimo ir paskatinimo žodis, piešinys, nuotrauka, laiškas, sena gera knyga, naminis obuolių pyragas, atvirukas, rankų darbo saldainiai ar tiesiog tylus nuoširdus palinkėjimas mintyse…
Tačiau taip norisi padėkoti tiems, kurie besąlygiškai dalinosi gerumu ir meile. Kartais kyla mintis, kas yra aukščiau: gerumas ar meilė? Manau, kad gerumas dipping cabinet visada viršiau dipping cabinet meilės, bet be meilės jis nebus toks svarbus.
Tačiau geriau pasidairius gali suvokti, kad be didelio būrio gerų žmonių, gerumas nebūtų toks svarbus, mielas, dipping cabinet nes jie bent mažu šilumos ir gėrio žiupsneliu pasidalino su tais, kuriems jis buvo svarbus ir svarus.
Tai Seimo narys Andrius Palionis, Juozo Palionio labdaros ir paramos fondas, UAB ,,Kautra ir UAB ,,Carpro darbuotojai, laivo ,,Justina savininkas Vladas Raišys, , UAB ,,Alavinos vadovai, V.Šakalio PĮ savininkė Jolita Marčiulionienė, UAB ,,Valdimos vadovai Valdas Stasiūnas ir Kastytis Švedas, IĮ ,,Eulanta dipping cabinet vadovai Jolantai ir Eugenijus dipping cabinet Kazlauskai, Birštono Karališkosios rezidencijos darbuotojai, dipping cabinet Albina Tankevičienė, Prienų miškų urėdijos dipping cabinet atstovai, Ramutė Milušauskienė, Ilona Stučkienė, Ruslanas Balandinas bei Arūnas Senavaitis, Juozas Vytautas Velička iš ,,Grastos , savanoriai iš Stakliškių, iš Jiezno ir Prienų miestų, dipping cabinet kurie aktyviai talkina ,,Maisto dipping cabinet banko akcijų metu.
Taip pat daug pagelbėjo Nyderlandų dipping cabinet labdaros ir paramos fondo atstovai Judita ir Wilbert Louwers bei Laurent Henri Nouwen, švedų Lions klubas, kuriems tarpininkavo N. Ūtos bendruomenės atstovė Regina Žvirblienė.
Visiems šiems gerumu besidalinantiems žmonėms socialinių paslaugų centro bendruomenė surengė vakaronę, kad padėkotų už ištiestą dipping cabinet pagalbos ranką, už neatlygintiną paramą stokojantiems ir patekusiems į bėdą. Vakaras praplaukė it vanduo. Niekam neprailgo, niekas neskubėjo namolio. Gerumo aura tarsi išskleidė sparnus ir suvienijo visus bendram tikslui gerumo ir meilės pasidalijimui. dipping cabinet O kad jų darbai nenutrūks, kad jų dosni ranka visada pasieks tuos, kuriems labiausiai reikia paramos, parodė surengta šiai progai popietė.
Už žolės deginimą teks mokėti baudas
Skaitomiausi Naujausi įrašai dipping cabinet 2014.03.05 Atnaujintos Revuonos sporto salės atidarymas Kovo 4-ąją ,,Žiburys šventė Užgavėnes! Foto. Užgavėnės Pakuonyje (Organizatorių nuotraukos) 2014.03.04 Užgavėnės Prienuose
 Loading ...
Žymės: Krašto Vitrina Prienų laikraštis Kurorto aidai Prienai Prienų rajonas Prienuose Prienuose Birštonas Birštone Birštono laikraštis Birštono miesto laikraštis kurortas Jazz Diremta Bujanauskas Dirginčienė Vaicekauskas Sakalavičius Marcinkevičius Palionis krepšinis sportas Prienų Rūdupis Žiburio gimnazija Maščinskas Makštutytė Deltuva Orelik Orelikas Šalenga Urbutis Ivanauskas Žioba Buterlevičius Kadžiulis Želionis Butkevičius Viskontas Naglis Jaruševičius Virgis Virginijus Šeškus Mindaugas Arlauskas Mantė Kvederavičiūtė Kvedaravičiūtė orientavimosi sportas Šilas nuotraukos nuotraukų galerija prienai.lt Prienų arena Prienų dipping cabinet sporto arena Naujoji arena Nauja arena SFL Jieznas Birštono gimnazija Juškevičius Stakliškės Gvidas Sabeckis 3x3 LKL BBL Eurocup Europos taurė


No comments:

Post a Comment