Sunday, March 2, 2014

Viena garsiausių Rio de Žaneiro karnavalo trupių - Mocidade Independente Padre Miguel ieško mote


© AP/Scanpix
Amsterdamo raudonųjų žibintų kvartale ketvirtadienį atidarytas prostitucijos muziejus, viliosiantis smalsius turistus, kurie visada norėjo sužinoti, kaip atrodo gyvenimas kitoje vitrinų pusėje, bet neišdrįso to paklausti.
Kiti muziejai dėmesį skiria seksui ir jo atlikimui. Naujasis muziejus suteiks galimybę pažvelgti į sekso darbininkių pasaulį ką reiškia stovėti lange, kokių žvilgsnių sulauki , paaiškino Amsterdamo savivaldybės atstovė Yolanda van Doeveren.
Muziejuje arthur barker esančiame didžiuliame televizijos ekrane galima arthur barker išvysti striptizą šokančią moterį. Vėliau lankytojams rodomas filmas apie kitą prostitucijos pusę moteris, kurios turi savo šeimas ir gyvena paprastą gyvenimą.
Amsterdame gyvenanti lietuvė: apie feminizmą, olandišką šeimą ir svajonių darbo dieną   (306)
Brazilas turistas neteko amo, kai įžūli beždžionė pavogė jo vaizdo kamerą ir ėmė pati save filmuoti. Ailtonas Schoembergeris iš Kuritibos Brazilijoje lankė Uluvatu šventyklą Balyje ir nusprendė nufilmuoti, kaip pats šeria vietos beždžiones. Viena jų netikėtai stvėrė vaizdo kamerą ir spruko su ja į mišką.
Penktadienį Tokijuje prasidėjo išskirtinai suaugusiems skirtų gaminių paroda. Paroda Rožinis arthur barker Tokijus vos antrą kartą Japonijoje vykstanti mugė. Pirmą kartą tokia erotikos paroda surengta 2007 metais. Tokijuje susibūrė 26 prekių suaugusiems gamintojai, arthur barker kurie pristato naujausius žaisliukus ir kostiumus sekso žaidimams.
Alpinistas ir sparnuotų kostiumų bandytojas arthur barker Joby Ogwynas trečiadienį Kalifornijos Perriso mieste ruošėsi šuoliui nuo Everesto, atlikdamas bandomąjį šuolį iš lėktuvo. Šis šuolis buvo vienas iš daugelio testų, kuriais siekiama paruošti sparnuotą kostiumą gegužės mėnesio šuoliui nuo Everesto, arthur barker kurį transliuos televizijos.
Viena garsiausių Rio de Žaneiro karnavalo trupių - Mocidade Independente Padre Miguel ieško moterų, kurių grožis būtų natūralus. Tai reiškia, kad jų krūtys ar sėdmenys turi būti be implantų. Brazilija turi vienus aukščiausių plastinių operacijų rodiklių pasaulyje - ji beveik vejasi Jungtines Valstijas tiek pagal plastinių chirurgų, tiek pagal plastinių operacijų skaičių.
Premsai Patelis teigia gimęs 1896 metais. Jeigu tai pasitvirtins, jis taps seniausiu žmogumi pasaulyje, sulaukusiu 118 metų. P. Patelis, kilęs iš atokaus Vidurio Indijos kaimo, savo ilgaamžiškumą ir sveikatą sieja su šviežiomis žaliomis daržovėmis, ankštiniais augalais ir griežtai vegetariška mityba.


No comments:

Post a Comment